Megnéztük, megkóstoltuk, és annak ellenére, hogy nem vagyunk nagy kedvelői az égetett szeszeknek, annyi pénzt hagytunk ott mint alkoholra még sohasem.
Egyszerűen olyan ízeket, karaktereket éreztünk, hogy nem tudtunk ellenállni. Amit eddig nem kedveltem, most kedvencemmé vált. Ez egyszerűen valami más… egy nem megszokott minőség, és az ízek valami különleges fiesztája.
Agárdi pálinkafőzde:
Agárd, Sreiner Tanya
+36-22-579-164, +36-22-271-161
agardi@agardi.hu, facebook.com/agardi.hu
instagram.com/agardipalinka
Agárdi Bisztró :
Agárd, Sreiner Tanya
+36-30-690-6570, vendeglo@agardi.hu
Pálinkabolt
hétfő-szombat 9 – 17
Az édenkert közelében
A Velencei-tó fővárosa, Agárd szélén van egy gyümölcsösökkel körülölelt tanya, amelyet a cigánymeggy, kajszibarack, hamvas szilva, zamatos cseresznye és sok más egészséges gyümölcs illata leng be. Itt, a Sreiner tanyán készülnek immár 18 éve a kiváló minőségű Agárdi gyümölcspálinkák.
Limitált mennyiségben
A Velencei-tó környéke valóban édeni körülményeket teremt a gyümölcstermesztés számára, azonban nem élhetünk vissza a természet bőkezűségével. Az egészséges gyümölcsöt a lehető legtökéletesebb módon kell pálinkává főznünk, a maximális minőségre való törekvésünk pedig mennyiségi határokat szab: az Agárdi gyümölcspálinkák limitált mennyiségben, sorszámozva kerülnek a polcokra. Törekvésünk eredményességét számtalan hazai és nemzetközi elismerés is igazolja.
A fővárostól karnyújtásnyira
Jöjjön el, és kövesse végig a zamatos gyümölcsök útját a palackig. Győzödjön meg arról, hogy az Agárdi Pálinkafőzdében a legmodernebb berendezések segítik a munkánkat, ami semmit sem érne a kiváló alapanyag, és a bennünk élő alkotó szenvedély nélkül. Budapest közelében, a Velencei-tónál, az Agárdi Termálfürdő szomszédságában megtalál minket!
A magyar pálinka presztízsének megóvása iránti elkötelezettségünket az üzem méretei is tükrözik: a korlátozott mennyiségben készülő, kézzel palackozott, sorszámmal ellátott Agárdi pálinkák nem okozhatnak csalódást a termelési mutatók kedvéért.
Szezonális ételek
Az Agárdi Bisztrónk hétvégén a betérő vendégeket Bisztró étlappal, az előre bejelentkezett csoportokat (minimum 6 fő) havonta megújuló, az adott évszakra jellemző alapanyagokból készülő menüsorral várja, ahol az ételekhez harmónikusan illeszkedő pálinkák teszik feledhetetlenné az élményt.
Egészségre hangolva
Nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges táplálkozásra, ezért ételeink között megtalálhatók a különböző fermentált zöldségek, élesztő nélkül, kovásszal, hosszan érlelt kenyerek és ciabatták
Terasz
Szeptember 1. – 30. között minden hét szerdáig a Facebookon és az Instagramon közzétesszük az adott hétvégi nyitvatartást.
Előzetes asztalfoglalás ajánlott (telefonszám: +3630 690 6570)